Pyörähuolto

Pyörähuolto ja pyörän korjaus Porin keskustassa

Porin keskustassa toimiva Pyörä-Sport on jo vuosien ajan tarjonnut kaikille asiakkailleen edullista 50 euron perushuoltoa. Pyörähuolto koskee kaikkia polkupyörämalleja. Hoidamme ammattitaidolla myös pyörien korjaukset. Nopean palvelumme ansiosta pyörän korjaus hoituu aina helposti ja edullisesti. Korjaamme pyöräsi kaikki osat vanteista vaihteisiin ja jarruista polkimiin. Ota huomioon, että varsinkin kevät on usein kiireistä aikaa polkupyörien kausihuollon takia. Tuo siis pyöräsi meille huollettavaksi ajoissa!

Polkupyörän korjaus kaikille pyörämalleille

Jos polkupyöräsi kaipaa esimerkiksi vanteiden korjausta, me hoidamme sen. Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on laaja kokemus alalta, minkä ansiosta polkupyörän korjaus onnistuu nopeasti ja sovitussa aikataulussa.

Polkupyöräsi merkillä ei ole väliä. Korjaamme kaikkien valmistajien polkupyörämalleja. Jos polkupyöräsi ei ole hajalla, mutta kaipaa silti huoltoa, voit hyödyntää huoltopalveluamme. Ota yhteyttä tai tule asioimaan liikkeeseemme!

Palvelumme tunnetaan nopeudestaan!

Pyörähuoltomme ja korjauspalvelumme ovat aina nopeita ja edullisia, mutta laadukkaasta lopputuloksesta emme kuitenkaan suostu tinkimään. Tuo pyöräsi meille huoltoon tai korjaukseen!

Miksi ostaa fillari Pyörä-Sportilta?

Nopea palvelu

Asiantunteva henkilökunta

Laadukkaiden valmistajien tuotteet

Pitkä kokemus alalta

Huollamme kaikki polkupyörämerkit

Voit tuoda polkupyöräsi meille kausihuoltoon tai korjattavaksi. Käymme fillarisi huolella läpi. Kiristämme pinnat ja säädämme jarrut sekä vaihteet kuntoon.

Kaikkia polkupyörämerkkejä koskeva perushuoltomme hoituu nopeasti ja maksaa vain 50 €. Renkaisiin saat toki ilmaa jonottamattakin!

Fillareita kaikkien pyöräilijöiden tarpeisiin

Kun tulet asioimaan liikkeessämme, meille tärkeintä on löytää polkupyörä, joka passaa juuri sinulle. Takaamme, että saat meiltä aina asiantuntevaa ja nopeaa palvelua järkevään hintaan.

Työsuhdepyörät

Työsuhdepyöräedulla hankit laadukkaan polku- tai sähköpyörän edullisesti ja joustavasti edistäen samalla omaasi, sekä ympäristösi hyvinvointia. Voit valita minkä tahansa polku- tai sähköpyörän laajasta valikoimastamme.

Pyörähuolto tekee ihmeitä vanhallekin pyörälle. Huoltojen ohella hoidamme myös pyörien korjaukset ammattitaidolla Porissa – kysy lisää!

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi